Piese Auto Camioane – Despre Center Electric

Center Electric | Piese Auto Camioane – Prezentarea Companiei

Portofoliul Center Electric | Piese Auto Camioane include piese auto camioane pentru modelele: Iveco, Man, Scania, Mercedes, Renault, Daf, Volvo si altele. Oferim piese auto in original prin partenerii nostrii : Saf Holland, GT Radial, BpW, Mann Filter, Bosch , Behr Hella, Haldex, Knorr-Bremse, Wabco si multi altii.

Gama de piese camioane comercializata cel mai des cuprinde, de la electromotoare, radiatoare, placute frana, camere franare pana la toata gama de supape, uleiuri, anvelope si multe altele. Va asteptam sa ne contactati pentru oferta personalizata si potrivita cererii dumneavoastra.

SC CENTER ELECTRIC SRL este o companie cu capital integral romanesc , activa de peste 10 ani in domeniul vanzarii pieselor auto. Compania este specializata in vanzarea de piese auto camioane, autocare si semiremorci. Suntem o companie dinamica care incearca sa satisfaca nevoile clientilor din Cluj , Timisoara , Iasi , Constanta , Bucuresti , Craiova si toata Romania; cu predare personala in Bistrita. Oferim unele din cele mai mici preturi de pe piata, cu livrare rapida si transport la preturi mici.

Pentru a cere oferta magazinului nostru de piese auto , va rugam sa ne contactati prin intermediul site-ului nostru http://centerelectric.ro, telefonic, pe retelele de socializare sau prin email. Va asteptam cu drag!

 

DATE DE INDETIFICARE FIRMĂ

Nr. Înmatriculare: J06/500/2006
Cod Unic de Înregistrare: RO18855974

PROGRAM DE LUCRU

Luni – Vineri: 08:00 – 18:00
Sambata: 08:00 – 12:30
Duminica: Inchis.